Genieten van de lekkerste gerechten
Ambacht en passie staan centraal bij de koks van Hudson Restaurant & Events. Er wordt gewerkt met eerlijke en kwaliteitsproducten. Allen dagvers geleverd en met aandacht voor minimale foodwaste.
In onze traditionele pizzaoven worden elke dag verse pizza’s gebakken door onze Italiaanse pizza-chef. Uiteraard ontbreken hier de klassiekers Quattro formaggi, Salami en Margarita niet.
Ook de echte vleesliefhebber kunnen hun hart ophalen. Op onze grote houtskoolgrill grillen wij de lekkerste BBQ-specials en signature dishes. Wij werken nauw samen met een lokale slager, die de mooiste stukken vlees voor ons selecteert, zoals spare-ribs, ossenhaas spiezen, Picanha (staartstuk) en Angusburgers.
We hebben ook aan de visliefhebber gedacht. In samenwerking met Q-vis selecteren wij dagelijks de mooiste vissen, die we á la minute bakken op de plaat. Hierbij kan gedacht worden aan zalmfilet, kabeljauw en gambaspiezen. Ook hebben we voor ‘sushi-lovers’ heerlijke sushi-bowls. We gaan met het seizoen mee en serveren die vis en schaal- en schelpdieren die op dat moment voorradig en op hun best zijn.
Onze sushi-chef maakt de heerlijkste sushi in diverse varianten met dagverse ingrediënten, zoals zalm, krokante garnalen, avocado, tonijn, en komkommer. Laat je verrassen door sensationele smaakcombinaties.
Krijg je ook altijd zo’n trek als je langs de poelier loopt? Wij maken het kiezen nog lastiger voor je, want er draait verse kip op onze Franse vlammengrill. Wij pekelen onze kippetjes een nacht om ze nog malser te maken. Naast sappige kip van het spit hebben we ook chickenwings met krokante korst.
Wil je lekker ouderwets frites bij je eten? Dat kan! Wij serveren diverse soorten friet en kan je kiezen uit verschillende sauzen.
We hebben verschillende soorten gesneden en gemengde slasoorten voor je geselecteerd met klassieke huisgemaakte dressings zoals balsamicodressing, ceaserdressing, 1000 Island-dressing en honing-mosterddressing.
Ook aan de kleintes is gedacht. We serveren pannenkoeken in de leukste vormen.
Ook aan jouw dessert is gedacht, als je nog een plekje over hebt tenminste. Wij serveren elke dag verschillende desserts die in een glaasje zijn opgemaakt.